lørdag den 23. juli 2011

Vindere af min neon-giveaway

Her kommer lige, med en dags forsinkelse, vinderne af mine neon-giveaway. Og hold da op, hvor er jeg glad for alle I, der havde lyst til at være med! 192 lodder blev det til, og jeg udtrak vinderne med hjælp fra min faste hjælper, random.org. Stort tillykke til:

Katrine med bloggen "Livet i villa Dalbo" som har vundet den neonfarvede kammerstage.
Betine med bloggen "I hælene på en nullergøj" som har vundet de tre hæklede lysestager.
Stine med bloggen "HækleStine" som har vundet den hæklede fingerring. 


Vil I ikke være søde at sende mig en mail med jeres adresser? Så skal jeg få sendt jeres præmier i næste uge :)

Go' regnvejrslørdag til alle - jeg er på selv vej til havefest ;)

onsdag den 20. juli 2011

Travlt...

- med at organisere alle de ting, der skal organiseres, når man skal åbne en butik! Og så hækler jeg lapper til et at Puks og mine projekter. Der mangler kun 58 nu.... :)

søndag den 10. juli 2011

Stemningsbilleder

- fra en skøn arbejds-søndag i butikken.

Jeg er så heldig at have en dejlig familie, der har lyst til at give en kæmpe håndsrækning med at få lokalet med alle vores loppefund til at ligne et sted, man bare godt kan li' at være. Sådan ser her ud efter i dag. Der er stadig lang vej igen, men jeg synes, det begynder at ligne noget....

Husk at I stadig har mulighed for at tilmelde jer vores første workshop. Se mere lige her.

Og lige en sidste ting: Se lige solnedgangen her til aften. Det findes da ikke flottere!













































































lørdag den 9. juli 2011

At blive overhalet indenom...

For en måneds tid siden begyndte jeg at hækle en kartoffelvarmer til min mor efter et gammelt arvestykke, som flittigt bliver brugt. For altså; hun elsker virkelig kartofler - og så syntes jeg det ville være lidt hyggeligt at forsøge mig med en ny.

Men så skete der jo det, at jeg lige pludselig havde gang i lidt for mange halvfærdige projekter - og den kom nederst i bunken for en stund

Da jeg så i går læste at Fru Klarbæk havde overhalet mig indenom med projektet, tænkte jeg at nu skulle det være. Så her er min version. Faktisk skulle man tro, at vi havde farvekoordineret :)

Originalversionen er mere rund, fordi bagsiden er hæklet i en spiral med stangmasker. Men synes nu det er lykkedes ganske ok - og håber da også den virker efter hensigten :)



tirsdag den 5. juli 2011

Neon giveaway

Der er mange ting at glæde sig over: Spændende fremtidsplaner med Puk, ingen oversvømmede kælderrum, snart 300 læsere - og en hel masse andet. Det burde da være anledning nok til at lave en lille giveaway?

Jeg udlodder derfor flg. 1., 2.. og 3.-præmier: En neon kammerstage, 3 hæklede lysestager og en hæklet fingerring.

Reglerne er de sædvanlige:

1 lod for en kommentar
2 lodder for en kommentar samt at være fast læser
3 lodder for ovenstående samt et link på egen blog

Jeg udtrækker en vinder fredag den 22. juli.

Håber I har lyst til at lege med :)



lørdag den 2. juli 2011

Hemmelig nemlig!

Kender du det med at holde på en hemmelighed? En vildt spændende hemmelighed, og man MÅ bare ikke fortælle den til nogen, men den brænder indeni for at komme ud, at blive fortalt, at blive delt med mange - for den er så god!

Sådan en hemmelighed har jeg haft med Puk siden januar, og nu er vi endelig klar til at afsløre hemmeligheden for jer, der følger med på vores blogs. I bliver de første til at høre, hvad vi har arbejdet på i det sidste halve år.

Puk og jeg åbner en garnbutik på nettet! Den helt præcise dato kan vi først oplyse om senere, men det kommer ikke til at gå stille af! Vores butik vil gå nye veje indenfor hækling. Vi vil tilbyde lækre garner, fede opskrifter og kits til sjove hækleprojekter. Workshops, hvor vi deler ud af vores viden, starter allerede i sensommeren, og vi lover, at webshoppen bliver en helt anderledes oplevelse end du er vant til!

Puk og Camilla
Puk og jeg deler en passion for garn og hækling, og den første gang vi mødte hinanden, var det som at møde sin hækle-soulmate. En makker, der lagde lige så stor vægt på en smuk finish som jeg. En, der forstod vigtigheden i at vælge de helt rigtige farver. En, der var lige så god til at finde på unikke ideer som jeg, og en der havde en højt udviklet æstetisk sans.

Når jeg nævnte en blog eller en hjemmeside for Puk, som jeg synes havde et lækkert indhold, eller som jeg blev inspireret af, så kendte hun den allerede og foreslog at vi kiggede på denne her side, som så var den næste jeg skulle til at vise hende. I vores bogreoler står mange af de samme hæklebøger, og i vores skuffer har vi begge smukke doilies, som vi har samlet for det skønne i dem, og for at genoptage og nytænke nogle af de gamle dyder, fra dengang mormor var ung.

For the future!
Nu arbejder vi på at få alt klar til en fantastisk åbning af vores garnbutik på nettet. Vi hækler, holder møder med relevante folk, tager billeder, udvikler opskrifter, tegner skitser, udvælger farver og drikker hvidvin.

Vi kan næsten ikke vente med at vise jer det hele (måske ikke lige de tomme flasker...), og vi håber, I vil følge nysgerrigt med i vores projekt, indtil det hele står klar.