søndag den 30. oktober 2011

En lille ny darling - og lidt håndarbejde...

Har haft et par dejlige dage i Nordjylland. Og for første gang i lang tid, har der stået andet en forretning på programmet. Jeg har sovet længe, hygget med Sille - det lille nye bløde familiemedlem, drukket kaffe med veninde og næsten syet babytæppe færdigt.

Weekender som denne her skulle der være nogle flere af :)

 

søndag den 23. oktober 2011

Smukke efterårsbuketter

Sidder lige og nyder de fine blomster, der pynter i min lejlighed fra i fredags.



















































lørdag den 22. oktober 2011

Dagen derpå....

Lidt mat ovenpå en skøn dag med masser af dejlige mennesker i butikken. Tusind tak til alle jer der kiggede forbi - det betød så meget.

Sidder lige nu og venter på Puk - og betragter alle dem, der lige skal røre ved pom pom'erne i træet udenfor. Overraskende nok hænger de der alle stadig.

Vi er i butikken i dag, så kig gerne forbi hvis du mangler noget at gi' dig til i weekenden. Vi har masser af varer - og kaffe på kanden :)

Ha' en dejlig efterårslørdag. 











































































torsdag den 13. oktober 2011

Om fødsler

Natten til mandag oplevede jeg noget helt fantastisk. Jeg var med til fødslen af en rigtig god venindes lille datter. Det skete lidt før end forventet, men alting forløb så fint. Nu har jeg ikke børn selv, og var ærlig talt også lidt spændt på hvordan jeg ville have det med det hele. "Hvis jeg skal være med, står jeg bare oppe ved hovedgærdet" havde jeg proklameret forinden. Men i den fuldstændig vanvittigt intense situation løb nysgerrigheden alligevel over med mig, og jeg så med da et nyt lille menneske kom til verden, og der pludselig var to i badekarret. Det var så smukt, og jeg er heldigvis på ingen måde afskrækket over selv at skulle igennem det samme en dag.

Paradoksalt nok skete det hele på et tidspunkt hvor jeg også selv barsler med en ting, der er vigtig for mig. Puks og mit hjertebarn; Yarnfreak. Vi har arbejdet så intenst på vores lille projekt, at vi virkelig har brug for at komme ud med det nu! Og lige i dag, har vi fået vores forretningsnummer fra PBS. Jeg har virkelig måttet tøjre min tålmodighed (jeg er jo rødhåret!) - for de har været hårde at danse med! Men i praksis betyder det, at vi med RIGTIG stor sandsynlighed, kan åbne vores webshop i morgen. HURRA for det! Så kig forbi www.yarnfreak.dk fredag. Vi glæder os til at byde velkommen.

For at fejre, at vi nu snart er in business, vil vi gerne invitere jer alle til reception. Invitationen kan ses på vores blog - lige her.

tirsdag den 4. oktober 2011

Ting at glædes over

Nogen gange kan man bruge alt for mange ressourcer på ting, der ikke lige går, som man havde forventet. F.eks. på printere der bliver væk i posten og it-sælgere uden forståelse for ens situation, sure telefondamer hos PBS der oplyser om at sagsbehandlingstiden pludselig er 6-8 uger, krav om indbetaling af svimlende depositummer til Post Danmark... Men helt ærligt, det er dårlig karma at lave negative blogindlæg - så her kommer i stedet en liste over alle de ting, der er at glæde sig over lige nu:



# Vores (Puks og min) webshop mangler bare lige en korrekturlæsning - og vi glæder os sådan til at vise den frem.
# Vores to do-liste bliver mindre og mindre fra dag til dag.
# Vi har lige fået en fin pakke fra Uppercase med lækre Dottie Angel-bøger til butikken.
# Printer nr. to ser ud til at være på rette vej.
# Puk har fået en ny lydpotte på sin bil - så nu kan hun komme til Aarhus på fredag.
# Vi har allerede 54 faste læsere på vores Yarnfreak-blog.
# Vi holder åbent i vores butik på fredag fra 13-17.30. Kom forbi; vi har altid kaffe på kanden :)
# Jeg mangler kun at klippe ca. 100 lapper til det patchwork-tæppe, jeg har lovet at sy til god veninde i barselsgave. Kære Jane: Er du ikke sød at undgå aktiviteter, der kan fremprovokere fødsel? Jeg har hårdt brug for de to uger, der er til termin ;)

- og så er jeg da i øvrigt sikker på at telefondamen hos PBS bare havde sovet lidt dårligt i nat.....