mandag den 20. februar 2012

Hvor blev januar lige af?

- og halvdelen af februar for den sags skyld...

Sagen er, at jeg virkelig føler, jeg har ligget vandret siden årsskiftet. Ikke som "jeg er ved at give op", men mere som "hvor kunne det egentlig være fedt at sove mere end 5,5 timer om natten". I sådan en situation må man prioritere sine ressourcer, og det er desværre bloggen, der har måttet lide for det.

For nyligt fik jeg spørgsmålet om jeg helt var holdt op med at skrive her - og det var måske et meget godt spark! Så her er jeg igen, og jeg har faktisk savnet jer :)

Forstå mig ret; det her er slet ingen klage, for det er jo vanvittigt priviligeret at have så travlt med alle de projekter, Puk og jeg har sat i søen. Men jeg har indset, at kunsten måske også er at holde fri. Så det øver jeg mig i. Lige nu er jeg f.eks. et par dage i Oslo med min familie, og jeg glæder mig til at se lidt nærmere på byen. Jeg har desværre ikke rigtigt fået lavet research på hvad der skal ses inden afgang, så hvis nogle af jer har et tip eller to til landmarks eller et lille små listige steder, der bør besøges, hører jeg gerne fra jer :)

I lørdags var jeg til fødselsdag hos en veninde, og jeg lavede et lille tæppe af Zpagetti ud fra denne doilyopskrift samt en clutch med muslinger i marine cotton 8/8. Både katten Silas og Dorte satte pris på gaverne :)