onsdag den 27. april 2011

Tilbage i Århus

Forsøger at lande alle de bolde, der er i luften. Hårdt arbejde! Søger job, lægger forretningsplaner og prøver på at gøre de sidste ting færdige til markedet. Må indrømme at jeg er ved at være lidt mæt af at producere. Og hvornår er man egentlig færdig? Man finder jo hele tiden på små nye ting....

Lavede de her små brocher i går efter at have øvet mig i at hækle med helt tyndt garn i påsken. Inspirationskilden var den fine japanske hæklebog som jeg modtog for nylig. De kan altså bare et eller andet med æstetik, de japanere. Opskrifterne er skrevet som diagrammer, og synes det gik rimelig nemt at hækle efter dem.

8 kommentarer:

 1. Uh ja det med at have alt for mange bolde i luften på én gang, det kender jeg godt! Vi ses snart! Deler du bod med nogen? Det bliver hyggeligt at møde dig:)

  SvarSlet
 2. Hej Anne, ja, jeg er nabo til Lauras pølsevogn :) Og i lige måde, bliver rigtigt hyggeligt.

  SvarSlet
 3. Nå hvor hyggeligt. Jamen så ses vi. uha det er snart!

  SvarSlet
 4. Hvor er de fine:)
  De japanere forstår at fjerne mormor fra hækling...
  Kh Cecilie

  SvarSlet
 5. Du er også selv ret god til det med æstetik:)
  Knus

  SvarSlet
 6. Hvor er de smukke. Elsker at finde en tynd tråd og trylle dem om til noget elegant at pynte med. Glæder mig til at se dine ting live :o)

  SvarSlet
 7. Nice blog! I discovered it thanks to Puk!
  Where did you find that book? I'm looking for japanese crochet books and I don't reallly know where to find them on internet.
  Thanks!

  SvarSlet
 8. Hi Quinipota, these books I purchased on Etsy: www.etsy.com/shop/pomadour24. Otherwise I know that Puk just recently bought some things from this japanese shop: www.uguisu.ocnk.net. Good luck :)

  SvarSlet