lørdag den 2. juli 2011

Hemmelig nemlig!

Kender du det med at holde på en hemmelighed? En vildt spændende hemmelighed, og man MÅ bare ikke fortælle den til nogen, men den brænder indeni for at komme ud, at blive fortalt, at blive delt med mange - for den er så god!

Sådan en hemmelighed har jeg haft med Puk siden januar, og nu er vi endelig klar til at afsløre hemmeligheden for jer, der følger med på vores blogs. I bliver de første til at høre, hvad vi har arbejdet på i det sidste halve år.

Puk og jeg åbner en garnbutik på nettet! Den helt præcise dato kan vi først oplyse om senere, men det kommer ikke til at gå stille af! Vores butik vil gå nye veje indenfor hækling. Vi vil tilbyde lækre garner, fede opskrifter og kits til sjove hækleprojekter. Workshops, hvor vi deler ud af vores viden, starter allerede i sensommeren, og vi lover, at webshoppen bliver en helt anderledes oplevelse end du er vant til!

Puk og Camilla
Puk og jeg deler en passion for garn og hækling, og den første gang vi mødte hinanden, var det som at møde sin hækle-soulmate. En makker, der lagde lige så stor vægt på en smuk finish som jeg. En, der forstod vigtigheden i at vælge de helt rigtige farver. En, der var lige så god til at finde på unikke ideer som jeg, og en der havde en højt udviklet æstetisk sans.

Når jeg nævnte en blog eller en hjemmeside for Puk, som jeg synes havde et lækkert indhold, eller som jeg blev inspireret af, så kendte hun den allerede og foreslog at vi kiggede på denne her side, som så var den næste jeg skulle til at vise hende. I vores bogreoler står mange af de samme hæklebøger, og i vores skuffer har vi begge smukke doilies, som vi har samlet for det skønne i dem, og for at genoptage og nytænke nogle af de gamle dyder, fra dengang mormor var ung.

For the future!
Nu arbejder vi på at få alt klar til en fantastisk åbning af vores garnbutik på nettet. Vi hækler, holder møder med relevante folk, tager billeder, udvikler opskrifter, tegner skitser, udvælger farver og drikker hvidvin.

Vi kan næsten ikke vente med at vise jer det hele (måske ikke lige de tomme flasker...), og vi håber, I vil følge nysgerrigt med i vores projekt, indtil det hele står klar.


20 kommentarer:

 1. Det lyder da spændende, selvom jeg er strikker vil jeg gerne følge og lære mere. Det vil jo være dejligt at kunne begge dele lige godt :-)

  SvarSlet
 2. FEDT!!!! Glæder mig til at se hvad I har fundet på. Dejligt med et sted hvor der er fokus på hækling fremfor strik! :-)

  SvarSlet
 3. Ejj hvor lækkert, glæder mig meget til at se jeres ideer. Hækling er absolut en brist i min kreative verden.
  Majbritt

  SvarSlet
 4. Som inde hos Puk: Synes bare det er superspændende og glæder mig til at se mere!! :)

  SvarSlet
 5. Det lyder virkelig spændende - Tillykke!

  SvarSlet
 6. tillykke med den gode nyhed. Glæder mig allerede til at kigge ind i jeres butik.

  SvarSlet
 7. Stort tillykke med skridtet videre. Glæder mig til at klikke ind i jeres shop!

  SvarSlet
 8. Ej hvor er det spændende:)
  Glæder mig til at se jeres netbutik!

  Kh

  SvarSlet
 9. Tillykke med jeres kommende butik, jeg glæder mig til at klikke ind og se hvad I har fundet på.

  SvarSlet
 10. Ih hvor lyder det bare spændende! Jeg bliver helt elektrisk af at læse indlægget her, for den slags "møder" er så sjældne og specielle. Stort tillykke til jer og hurra for dem der bevarer og fortolker de gamle dyder!

  Vh Cille
  http://tanteblaadk.blogspot.com

  SvarSlet
 11. Ih, hvor spændende. Glæder mig til at kigge ind i netbutikken, når den åbner!

  SvarSlet
 12. Tillykke med de nye planer - jeg glæder mig meget til at høre mere, jeg er også vild med garn! ;-) Men er stadig på kravlestadiet hvad angår teknik, så mon ikke I to damer kan lære mig et og andet? ;-)

  Kh Maria - nu fast læser!

  SvarSlet
 13. Jaaaaah, supercool't! Glæder mig VILDT til at se hvad I har at byde på!!

  Totalt meget pøj pøj fra mig!!
  Kram fra Jane

  SvarSlet
 14. Også et stort tilykke til dig med den store nyhed, glæder mig til at følge projektet

  Stine;:)

  SvarSlet
 15. Tillykke - Jeg tror I to er et rigtig godt makkerpar!

  SvarSlet
 16. Jeg glæder mig for vildt. Jeg er jo om nogen vild med at udbrede hæklingen til folket. Så spændt på hvad I har på tapetet. Til lykke. Og al muligt held med projektet.
  Karen

  SvarSlet
 17. Stort tillykke, det lyder vel nok spændende:-) Jeg er i gang med at lære at hækle, og kan godt se at det er en verden fyldt med muligheder, så jeg glæder mig til at blive inspireret af jer:-)

  SvarSlet
 18. Stort tillykke.. Det lyder super spændende:-)

  SvarSlet
 19. Hej Camilla.
  Det er en super ide.. Jeg glæder mig til at shoppe løs. Rigtig meget Held og Lykke.
  God sommer

  SvarSlet
 20. Jeg er ny her, men det lyder spændende, jeg bliver så glad når jeg høre om personer der lever deres drømme ud ...

  SvarSlet