torsdag den 12. august 2010

Har endelig knækket koden - tror jeg....

I går aftes var jeg på hæklekursus hos Karen - og bliver nødt til at sige; er egentlig lidt stolt af mine frembringelser! Et stk. armbånd (som faktisk er så præsentabelt, at jeg kan gå med det ;) + en halv paddehat. Halløj - det er jo faktisk ikke rocket science!
Tusind tak til Karen og hendes mor for super undervisning, hygge og hjemmebagte boller.


4 kommentarer:

 1. Det er da blevet super godt. Jeg er også ny ud i hæklekunsten og har ikke helt gennemskuet metoden til armbåndet endnu, men det kommer nok:) Velkommen til blogland...har meldt mig som fast læser og glæder mig til at følge med her:)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 2. Ja, du har knækket koden. Synes, du var super sej til det ;-)
  Kh Jane

  SvarSlet
 3. Har set den superseje lysestage du har lavet til Karen.
  Hvor er den bare fantastisk flot.
  Har du spraymalet den?
  Jeg er vildt imponeret over den ensartethed og finish du har fået frem.

  SvarSlet
 4. Malene: Tusind tak. Men har nu også lige luret lidt hos dig - og du er da heller ikke helt ueffen udi hæklingens kunst ;)

  Jane: Tusind tak for sidst - måske vi ses igen om et par uger?

  Hanne: Ja, jeg har spraymalet den. Først med et lag hvid og derefter en del lag neonpink. Jeg har eksperimenteret lidt med spraymaling - også med andre farver og er kommet frem til, at det både har noget med kvalitet at gøre (køb ikke alt for billigt) og tykkelsen på laget (giv mange tynde lag med nogle minutters mellemrum). Eksperimenter dig frem - og send endelig billeder af dine anstrengelser. Mulighederne er jo nærmest uendelige ;)

  SvarSlet