mandag den 27. september 2010

Hjælp til et notorisk rodehoved!

Kender I typen der på de få minutter det tager at bevæge sig fra check in til bagagekontrollen formår FULDSTÆNDIGT at glemme hvor hun lagde sit pas og boarding pass? Det gør jeg - og det sker bare hver gang! Hvem sagde distræt?
Anyway, denne gang, før jeg skal ud at rejse, har jeg gjort et forsøg på at imødegå problemet. En lille pung der samler pas, billetter, valuta.... Lad os se om det virker. Synes i alle fald den er blevet ganske fin.

















lørdag den 25. september 2010

Lidt lørdags-hygge-syslerier

Mmm lørdag...

Solskin. Dahliaer, fisk og økologiske æbler fra torvet. Latte fra Streetcoffee. Lækkert rugbrød fra Schweizerbageren. Kan mærke at det bli'r en go' weekend :)

onsdag den 22. september 2010

Sushi for begyndere...

Da jeg på sidste års julemarked på arkitektskolen første gang stødte på hæklet sushi tænkte jeg "wow, hvor fedt - men dét der lærer jeg da aldrig".
Da jeg så Lauras sushi blev jeg inspireret til at forsøge mig med det - og helt ærligt; synes faktisk det lykkedes ganske godt! Det blev lavet som en gave til gode venner, der har et par sushirestauranter i Århus - eller rettere sagt deres børn, som straks indrettede restaurant i stuen. Dejligt!


































tirsdag den 7. september 2010

Min nye passion

Så lige at Karen igen tilbyder sin hjælp som hæklelærer - og syntes at jeg i den forbindelse blev nødt til at vise nogle af de ting frem, jeg har fået produceret efter hun indviede mig i alle hæklingens lyksaligheder :) Jeg er helt solgt - og kan kun se muligheder! Hvad kan det ikke blive til med en times kørsel i bus hver dag?