onsdag den 11. maj 2011

Postkort

Naaede slet ikke at lave et indlaeg om markedet i Odense inden jeg soendag ved middagstid tog paa en uges ferie til Kreta.

Det var en positiv oplevelse - baade socialt og salgsmaessigt. Jeg vil gerne sige tak for to super hyggelige dage til alle I dejlige mennesker, jeg moedte. Og velkommen til alle mine nye laesere.

Jeg har efterfoelgende faaet en del henvendelser vedr. koeb af de ting, jeg havde medbragt. Har ikke lige et overblik over hvad der resterer, men skriv mig en mail paa camilla.rasmussen@hotmail.com - saa finder vi helt sikkert ud af noget, naar jeg er hjemme igen :)

Indtil da nyder jeg en uge med afslapning, gode boeger, haekling - og faktisk mere sol, end jeg havde turdet haabe paa. Der har vaeret et par byger, men ellers er her skoent og frodigt. Faktisk de perfekte omgivelser at fejre sin foedselsdag i paa fredag - og naar man har en pakke med fra Puk, der ser saadan her ud, ja saa bliver det ikke bedre :)

God onsdag til jer alle!

8 kommentarer:

 1. Hej Camilla
  Stort tak for sidst:) Jeg ved ikke, om du har kunnet følge med de sidste par dage her i blogland, men din hæklede ring er ved at blive helt famøs og er blevet døbt blogringen;) Sådan! Rigtig god ferie og en stor fødselsdagshilsen herfra.
  Knus Anne

  SvarSlet
 2. Hej Camilla
  Tak for godt naboskab. Håber I nyder ferien, Ser faktisk allerede frem til at møde dig igen

  kram laura

  SvarSlet
 3. Ej, hvor lækkert! Ret misundelig!! Skal snart have flere ringe af dig i øvrigt.. er afhængig!

  SvarSlet
 4. Skønne billeder!!!
  Bare du nu ikke bliver skuffet over gaven;-)
  Glæder mig til vi ses.
  Knus Puk

  SvarSlet
 5. hello Camilla
  your blog is very cute!!!
  hugs

  SvarSlet
 6. Håber du nyder din ferie kæmpe meget!? Jeg er godt nok ærgerlig over ikke at have været på besøg på markedet - er bare vild med dine ting! De der kaktus er da mere end skønne skulle jeg hilse og sige :0)

  Dejlig søndag til dig - KH Karen Marie

  SvarSlet
 7. #Anne: Tusind tak for hilsenen og tak for sidst. Hvor var det hyggeligt!
  #Laura: Ja, tak for dejligt naboskab. Vi må snart ses igen :)
  #Duendes: Thank you so much!
  #Karen Marie: Det var en skøn ferie - og jeg nød den helt of aldeles. Ærgeligt at du ikke kom forbi Odense. Men måske ses vi i juli, hvor jeg har planer om at besøge jeres showroom ifm. med sykursus hos Line (hvis hun ikke har udsolgt...). Det ser så fint ud, jeres nye værksted.

  SvarSlet
 8. Det ser vel nok lækkert ud. Håber I havde en god ferie og at du havde en god fødselsdag. Et forsinket tillykke herfra!
  Ps. Er i øvrigt rigtig glad for min "blogring" som jeg købte af dig på markedet!

  SvarSlet