søndag den 13. november 2011

Homemade

For nogle uger siden var jeg så heldig, at der lå et eksemplar af Karen Marie, Stine og Rachels nye bog Homemade, i min postkasse. Jeg ved, de har arbejdet hårdt på at få den færdig, og resultatet skuffer bestemt heller ikke.

Jeg er normalt ikke den største fan af danske håndarbejdsbøger. Synes ofte de mangler den der sidste "coffee table-agtige" lækkerhed som gør, at man har lyst til at have dem liggende. Men her er det at Homemade skiller sig ud. Der er gjort noget ud af layout og billederne er stylet fint - og med lækre modeller :)

Jeg synes, projekterne virker lige til at gi' sig i kast med. Jeg gerne have prøvet flere modeller, men da jeg har lidt for få timer i døgnet pt, blev det desværre kun til Rachels betrukne glas med puff stitches foroven. Jeg tillod mig lidt kunstnerisk frihed og lavede det med halvstangmasker i stedet for fastmasker - for et lidt mere rustikt udtryk. Garnet er Kauni - med lyserødt bomuldsgarn foroven.

Når jeg får lidt mere tid, har jeg lyst til at forsøge mig med nogle af Karen Maries broderiprojekter - som den store blomst nedenfor, eller måske med stempelkandevarmeren. Selvom kaniner eller ræve er de nye ugler, er den nu ret sød, denne her.

Hvis man mangler ideer til ønskesedlen til jul er Homemade et godt bud.

Go' søndag aften :)8 kommentarer:

 1. Hej Camilla,

  Tusinde tak for den fine omtale af vores bog. Jeg er meget beæret, for jeg synes at du er super dygtig.
  Og så vil jeg lige korrigere, at det er Rachel Søgårds opskrift du har eksperimenteret med, og ikke min:))

  God aften, Stine

  SvarSlet
 2. Tror nu nok, at jeg ville komme til, at ligne et stort spørgsmål, hvis jeg fik fik bogen i julegave. Jeg vil bestemt foretrække Udfordringen; men jeg er heldigvis så heldig stillet, at jeg ikke får julegaver.

  SvarSlet
 3. Hej Stine, jamen det var da så lidt. I kan godt være stolte af jeres resultat :) Retter lige navnet - var ellers så sikker på at det var dit værk ;)

  SvarSlet
 4. Jeg kunne altså ikke vente helt til jul, så har selv købt denne skønne skønne bog. Et par af små projekterne er allerede lavet ;O)

  God aften !

  SvarSlet
 5. hi hi... smil!
  syntes bestemt også der er noget bekendt ved de modeller, smil og tak

  SvarSlet
 6. For en supersøy blogg du har med mange ideer...jeg melder meg som følger hos deg.

  Hilsen Unn :)

  SvarSlet
 7. Kære Camilla - det er vist lidt for længe siden jeg har været på rundtur her i blogland :0)Tusind tak for din omtale, det betyder rigtig meget at en man selv synes er super dygtig har lyst til at gi´ sig i kast med en model fra bogen :0)

  Knus Karen Marie

  SvarSlet
 8. Jeg har også selv lige fået fingrene i den og den er virkelig bare lækker :)

  SvarSlet