fredag den 27. maj 2011

Sager og ting....

Lige et par billeder af det, jeg laver lige for tiden. Er faldet lidt af på den med at blogge - strammer op fra næste uge!

#1: Bestillinger på kaktusser. Er snart ved at løbe tør for ideer til sorter...
#2: Gaver :)
#3: Sofapuder til brors lejlighed. Hvem sagde god storesøster?
#4: Barselsgave. Hæklet efter mønster købt her
#5: Syprojekt; forårsjakke. Lidt specielt snit, som jeg ikke helt kan blive enig med mig selv om er hot - eller bare lidt for mystisk!































søndag den 22. maj 2011

Solnedgange

Det er farligt at kigge på feriebilleder en søndag med halvtrist vejr. Uh, man kan hurtigt få lyst til at tage afsted for at se på solnedgange i det græske igen!

Men ok, Århus kan nu også tage sig ganske smukt ud set fra femte :)



lørdag den 21. maj 2011

Detaljer

#1 Dahlia-lapper - til en pude, måske?
#2 Liljekonvaller fra min mor og far
#3 Neonpink ur fra Kreta
#4 Fjällräven med Badges fra Marie og hjemmegjort hæklet sløjfe

Update: Der er så mange der har spurgt på lapperne. Jeg så dem første gang hos Dottie Angel. Er det ikke et skønt lille tæppe? Har selv hæklet mine efter opskrift i denne bog fra Amazon, som jeg har lavet en lidt enklere kant på. Held og lykke til jer alle - vil glæde mig til at se alle jeres frembringelser :)



onsdag den 11. maj 2011

Postkort

Naaede slet ikke at lave et indlaeg om markedet i Odense inden jeg soendag ved middagstid tog paa en uges ferie til Kreta.

Det var en positiv oplevelse - baade socialt og salgsmaessigt. Jeg vil gerne sige tak for to super hyggelige dage til alle I dejlige mennesker, jeg moedte. Og velkommen til alle mine nye laesere.

Jeg har efterfoelgende faaet en del henvendelser vedr. koeb af de ting, jeg havde medbragt. Har ikke lige et overblik over hvad der resterer, men skriv mig en mail paa camilla.rasmussen@hotmail.com - saa finder vi helt sikkert ud af noget, naar jeg er hjemme igen :)

Indtil da nyder jeg en uge med afslapning, gode boeger, haekling - og faktisk mere sol, end jeg havde turdet haabe paa. Der har vaeret et par byger, men ellers er her skoent og frodigt. Faktisk de perfekte omgivelser at fejre sin foedselsdag i paa fredag - og naar man har en pakke med fra Puk, der ser saadan her ud, ja saa bliver det ikke bedre :)

God onsdag til jer alle!

torsdag den 5. maj 2011

onsdag den 4. maj 2011

Næsten klar....

Har arbejdet virkelig hårdt på at færdiggøre alle de ting, jeg har planlagt at tage med på marked i weekenden. Nu håber jeg bare det bliver taget vel i mod :)

Har dog stadig en problemstilling jeg bakser lidt med.... Da Laura, min nabo, tager sin egen pølsevogn med!, skal jeg bruge et bord ca. 100 x 70 cm. Det kan ikke lade sig gøre at leje det gennem markedet - for de har kun borde, der er 200 i længden. Jeg har intet i den stil og skal desuden med tog noget af vejen. Er ved at være lidt desperat! Er der mon nogen af jer, der bor lige ved siden af - eller som har plads i bilen, som vil låne mig et campingbord/to bukke og en bordplade/3 paller? Jeg tager imod alt der minder om et bord med kyshånd ;)