mandag den 20. februar 2012

Hvor blev januar lige af?

- og halvdelen af februar for den sags skyld...

Sagen er, at jeg virkelig føler, jeg har ligget vandret siden årsskiftet. Ikke som "jeg er ved at give op", men mere som "hvor kunne det egentlig være fedt at sove mere end 5,5 timer om natten". I sådan en situation må man prioritere sine ressourcer, og det er desværre bloggen, der har måttet lide for det.

For nyligt fik jeg spørgsmålet om jeg helt var holdt op med at skrive her - og det var måske et meget godt spark! Så her er jeg igen, og jeg har faktisk savnet jer :)

Forstå mig ret; det her er slet ingen klage, for det er jo vanvittigt priviligeret at have så travlt med alle de projekter, Puk og jeg har sat i søen. Men jeg har indset, at kunsten måske også er at holde fri. Så det øver jeg mig i. Lige nu er jeg f.eks. et par dage i Oslo med min familie, og jeg glæder mig til at se lidt nærmere på byen. Jeg har desværre ikke rigtigt fået lavet research på hvad der skal ses inden afgang, så hvis nogle af jer har et tip eller to til landmarks eller et lille små listige steder, der bør besøges, hører jeg gerne fra jer :)

I lørdags var jeg til fødselsdag hos en veninde, og jeg lavede et lille tæppe af Zpagetti ud fra denne doilyopskrift samt en clutch med muslinger i marine cotton 8/8. Både katten Silas og Dorte satte pris på gaverne :)


11 kommentarer:

 1. Godt at høre fra dig igen, og ønsker om nogle dejlig afslappet dage i Oslo.
  Har desværre aldrig selv været der, så ingen fif

  Stine:))

  SvarSlet
 2. Er det ikke noget med at pickles har butik i oslo, den er nok et besøg værd.... Og så kunne du jo smide dit visitkort der ;)
  Eller er der smukt ved slottet, operaen er bestemt også et besøg værd.

  Grunerløkka svarer til latinerkvarteret i århus. Grønland er et indvandrerkvarter og bestemt med "snusket", men absolut et besøg værd.

  Åh ja og så holmekollen er smuk på en frostklar vinterdag.


  Kunne blive ved og ved.

  Håber i får nogen dejlige dage.

  Kh

  SvarSlet
 3. #Stine: Tak for din søde hilsen :)

  #Kathrine: Tusind tak for fifs'ene! Pickles havde jeg da ikke slet ikke overvejet - men den skal da besøges!

  SvarSlet
 4. Vigelands parken er et absolut must, den er så fin!

  SvarSlet
 5. Åha ja, det kan være svært at nå det hele i en travlt hverdag.
  Og det er virkelig sandt: Det handler om at prioritere!
  For mit eget vedkommende prioriterer jeg f.eks. at få 8 timers søvn hver nat, for jeg ved, hvilket monster jeg forvandler mig til, hvis ikke jeg får nok søvn... :-)
  Jeg håber, du får mere overskud, så du kan finde tid til både at sove og blogge igen.
  Velkommen tilbage!

  SvarSlet
 6. Dejligt at du er tilbage igen :)
  Jeg synes det tæppe er rigtig flot.

  SvarSlet
 7. Dejligt at du ikke holder permanent 'pause':) Men der skal vel også være plads til blog-pauser en gang imellem, så man ikke kører helt død. Håber du nyder turen til Oslo. Er det værd at tage der til? Har nemlig aldrig været der...!

  SvarSlet
 8. Uha, hver anden dag overvejer jeg om det der bloggeri er for meget i en travl hverdag, og så overvejer jeg at holde pause. Men jeg ombestemmer mig altid fordi jeg simpelthen ikke kan undvære det. Måske skal man bare beslutte sig for, at det ikke må fylde mere end at det stadig er sjovt. Karma til dig.

  SvarSlet
 9. Godt at du er tilbage. Men det er klart, at i en travl hverdag så må blogskriveriet nogen gange lide lidt. Det vigtigste er, at hverdagen fungerer, og at skriveriet ikke stresser.
  God tur i Oslo. :-)

  SvarSlet