lørdag den 13. november 2010

Farvel Vietnam

Staaet op foer alle andre i huset - blev endnu en gang vaekket ved sekstiden af naboens hane! Kan stadig ikke helt forstaa at det i dag er min sidste dag her i Hanoi. Jeg har haft sindssygt mange sjove, hyggelige og helt fantastiske oplevelser her, og ved i skrivende stund ikke om jeg helt er parat til at komme hjem til hundredevis af ulaeste mails, en femdages arbejdsuge og koldt vejr! Men glaeder mig naturligvis ogsaa meget til at se mine venner og min dejlige familie. 

Har ikke lavet indlaeg den sidste uge, da jeg var saa uheldig at faa stjaalet mit kamera i Sa Pa, suk! Lige et oejeblik var jeg en smule traet af det hele og led pludselig lidt af hjemve (som dog heldigvis hurtigt fortog sig). Jeg havde til alt held gemt billederne fra de foerste to uger paa en harddisk, saa det var kun en uges fotos, jeg mistede. Var dog mest ked af ikke at kunne tage billeder fra den helt fantastiske tur jeg var paa paa andendagen af mit besoeg. Jeg var alene afsted, og var saa priviligeret at have min helt egen guide som tog mig med paa en tur vaek fra turistruterne og gennem smaa landsbyer med vildsvin, vandboefler, smaa boern uden bukser og gamle damer med blaa indigofarvede haender. Det var meget autentisk og helt unikt. Er saedvanligvis ikke den stoerste naturelsker, men det her slog altsaa lidt benene vaek under mig.

Jeg vil til at pakke. Har koebt en ekstra taske til alle de fantastiske ting, jeg har shoppet herude (haaber det ikke bliver for dyrt i lufthavnen...). Ses derhjemme :)

P.S.: Er sindssygt glad for at se hvor mange der har haft lyst til at deltage i min give away. Er der flere der vil vaere med paa falderebet, kan det stadig naaes. Jeg traekker vinderen paa mandag ;)

5 kommentarer:

 1. Aaai, hvor træls med kameraet. Godt, at du havde gemt billederne på din harddisk.
  God hjemrejse.

  Mette

  SvarSlet
 2. Rigtig god tur hjem. Surt med kameraet. Så forstår jeg bedre, hvorfor jeg kiggede forgæves efter nye indlæg på bloggen hele sidste uge;-)
  Du må endelig vise dine køb frem, når du kommer hjem.
  Kh Puk

  SvarSlet
 3. næ.. Jeg har lige bestilt billetter til Vietnam - her kan jeg sikkert finde noget rejseinspiration..

  SvarSlet
 4. Christina: Du kan godt begynde at glæde dig. Jeg siger dig, det er et fantastisk land! Har kun været i det nordlige Vietnam, men hvis I har brug for et par fifs hertil så skriv endelig!
  Klem C

  SvarSlet
 5. Vi skal vist nok mest være i den sydlige del. Bl.a. omkring mekong (?) og en ø som vist hedder phu quoc.. Men rart med lidt inspiration alligevel:-)

  SvarSlet