lørdag den 19. februar 2011

Lopper

Lige et par billeder af sidste uges loppefund.

Synes det er sjældent, man er rigtig heldig i Århus, men Loppehuset på Søren Frichsvej kan klart anbefales. Det er ikke åbent så tit, og det er et værre gedemarked når det har, men man kan virkelig gøre nogle fine fund. Jeg var der torsdag i sidste uge og købte en kammerstage i tin til 60, et fiskefad til 20, og en fin lille amagerhylde til 50.

Et par dage senere var jeg så heldig at have date med veninde med STOR bil - og fik købt et fint, rundt spisebord hos Brugtvareterminalen i Viby. Det var første gang jeg var der, men hold da op, der er mange fine ting. Priserne er dog også lige et tak højere end eks. i Loppehuset. Bord kostede 450, rosa lampe kostede 75 og porcelænsfugl 25.

Go lørdag til jer alle.

6 kommentarer:

 1. Jeg har selv et lignende bord, dog hvidmalet. Glæd dig, det er skønt at sidde om et rundt bord og sludre, spise, spille eller hvad du nu kan finde på i godt selskab. Og så kan mit bænke op til 13 personer, når der er plader i.

  SvarSlet
 2. Det må jeg sige.......du er heldig.....fine sager du har fået fingrene i.....Gedemarked betaler sig nogle gange!

  SvarSlet
 3. Hej Camilla
  lopper er jo blanding af tilfælde og held. Når man leder efter noget særligt, finder man det ikke. Og så kommer der noget uventet, men rigtig fint. Jeg tror også, at tiden, hvor man kunne finde noget virkelig værdifuld på lopper er forbi. Jeg synes faktisk, at det er ok med lopper i Århus, men jeg kender faktisk ikke andre steder.
  Mange hilsner. Ivory

  SvarSlet
 4. Jeg er vild med lampen og fuglen! Fedt for dig at finde et bord, som du ville have det.
  Min mor boede jo i Viby indtil for to år siden, så jeg har ofte været i Brugtvareterminalen. Man kan da være heldig:)
  Knus Puk

  SvarSlet
 5. Er vild med lopperne. Er faktisk på jagt efter en sættekasse til niecen, som jeg kan spiffe op med noget lækkert papir og maling. Er dog bange for, at min svoger måske vil finde den lidt for sigøjneragtig - ja, mænd altså;-)

  SvarSlet