tirsdag den 8. marts 2011

Tirsdag formiddag

Haft virkelig energisk formiddag: Været ude at løbe, ordnet vasketøj, gjort rent på badeværelset, lavet hummus, syet, meldt mig til Fanø strikkefestival! og lagt fremtidsplaner. Hvem sagde man gik i stå, når man blev arbejdsløs?

Snart på vej ud af døren. Har lovet veninde at tage med til første scanning på Skejby - og jeg håber bare sådan, at alt er som det skal være. At der er en lille haletudse derinde. Tager en lille Peter Pedal med....

Tak for alle kommentarerne til mit sidste indlæg. Jeg laver DIY i morgen eller torsdag, så alle kan komme i gang med påskeæggene :)

8 kommentarer:

 1. Så du er også blevet smittet af foråret? Hvor er det bare skønt med et ekstra boost energi!

  Sælger du ud af dine "peter pedal". Jeg orker ikke at hækle en selv - og måske kan jeg slet ikke finde ud af det. Hvis du har lyst kan du evt. sende en pris til Daubjerg98 @ hotmail.com
  Christina

  SvarSlet
 2. der er virkelig forår i luften, har selv brugt den ekstra energi på den helt store bagedag

  SvarSlet
 3. Dejligt med den energi solen giver!
  (Jeg har svaret på din mail)
  Hvor er det skønt, at du er så energisk, og du er en god ven, der kommer med en hæklet bamse, når man har allermest brug for det:)
  Kh Puk

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 5. Den bliver hun glad for, super sød... Kh Johanne

  SvarSlet
 6. Tusind tak for alle hilsnerne. Alt var heldigvis i skønneste orden :)
  Christina: Jeg sender dig en mail en af dagene :)

  SvarSlet
 7. Hey Camilla. Var det forresten med vilje, at du kaldte indlægget Tirsdag Formiddag, ligesom den roman af Renee Toft Simonsen?
  Har du læst den?
  Knus Puk

  SvarSlet
 8. Nej, selvom jeg gerne ser mig selv som MEGET litterær :) var det nu ikke en reference. Kender faktisk ikke en gang bogen. Er den god?

  SvarSlet