søndag den 21. november 2010

En af de dér weekender....

Kender I den der følelse man har efter en helt igennem fantastisk weekend? Jeg har lige haft en...
Fredag aften til koncert med The Rumour Said Fire på Voxhall. Tredje gang jeg har hørt dem live i år, og de skuffer aldrig!
Lette tømmermænd lørdag formiddag, men lækker frokost med god veninde her - og straks så alting lysere ud. Sigfreds kaffebar i boghandlen i Ryesgade. Byens bedste café au lait. Og bagværk. Senere på dagen barselsbesøg hos god veninde. Masser af catching up efter min måned i Vietnam. Lækker baby.
Søndag til julemarked i Pakhus 16 i Odense. På tur med Karen og Julia. Mødte bl.a. Puk, Gaia, Lis, Christina og Helle. Det var SÅ hyggeligt! Investerede i et par fine ting, som jeg viser frem en af de nærmeste dage.
Foruden juletræet og kaninen med halstørklædet lå misteltenen herunder i min taske da jeg kom hjem. Nu mangler jeg bare en mand.... ;)

6 kommentarer:

 1. Tak for idag, det gør vi snart igen. Eller...måske ikke julemarked, der går jo nok et år ;) Men vi må så absolut ses før!

  SvarSlet
 2. Det var super hyggeligt.

  Kan se du har fulgt opfordringen til blogtoppen :)

  Tak for en skøn dag.

  Karen

  SvarSlet
 3. Hej I to, ja, det var en skøn dag! Man lærer hele tiden - i dag var det "blogtoppen" jeg fik tilføjet mit vokabularium. Forresten Karen; tillykke, kan se du vandt dysten i denne uge ;)

  SvarSlet
 4. Hej Camilla. Jeg er ny her, men har kikket din blog igennem og er begejstret. Især er jeg vild med dine fantastiske billeder fra Vietnam. Jeg vil meget gerne anbefale din blog på min blog Badut, men allerhelst hvis jeg må låne et af dine Vietnam billeder så der er blikfang på omtalen. Jeg skriver naturligvis at det er dit billed og at rettighederne tilhører dig. Hvis jeg må låne et billed kan du ligge en besked her eller på Badut. Du er også velkommen til at skrive en mail (adressen står øverst i bjælken på Badut).

  SvarSlet
 5. Hej Marina,
  Velkommen til - og tak for komplimenten. Du må naturligvis gerne låne et par af mine billeder.
  Ha' en dejlig dag :)
  KH Camilla

  SvarSlet
 6. Spændende blog du har; jeg må følge med :-)

  SvarSlet