torsdag den 4. november 2010

I zoo

Det er ingen hemmelighed at Hanoi er en utroligt groen by med masser af aandehuller. I soendags var jeg forbi zoo, som er placeret i helt fantastiske omgivelser ned til en af soerne. Entreen var ca. halvanden dollar, og selve parken kan vel naermest betegnes som en mellemting mellem et gammeldags tivoli og en zoo, hvilket paa en gang var hyggeligt, kitsch og en lille smule enerverende! Bekymrer man sig om dyrevelfaerd skal man overveje hvorvidt et besoeg er noedvendigt - tanker omkring luft, plads, groenne og naturtro omgivelser til dyrene er endnu ikke helt slaaet igennnem her!5 kommentarer:

 1. Heldigasen, hvor ser der dejligt ud.

  Karen

  SvarSlet
 2. Det er dejligt at læse med hos dig og se alle dine skønne billeder fra Hanoi, som jeg besøgte for år tilbage. På én gang en moderne by og en by tilbage i tid.

  Og de har virkelig et helt andet forhold til dyr, end vi har... eller end nogle har. Her i DK bliver slagtedyr virkelig behandlet dårligt, synes jeg.

  Jeg tænkte på, om du mon vil skaffe mig sådan et stempel, som du har vist i et af de ældre indlæg? Det er det med en lille fugl og et brev - jeg synes den er rigtig fin og har længe ledt efter et stempel, men kan ikke rigtig finde et her hjemme i det kolde nord...

  Jeg kan jo overføre pengene til dig.

  Klem fra
  mette b

  SvarSlet
 3. Hej Mette,
  Yep, det forsoeger jeg. Tror ikke det er noget problem - vender snarligt tilbage :)
  Klem C

  SvarSlet
 4. Yippie! Jeg glæder mig til at høre fra dig.
  Min mail er
  mettebrinch@gmail.com

  klem

  SvarSlet