fredag den 25. februar 2011

Dynebetræksfetichisten

- det er mig! Jeg har bare et eller andet med lækkert sengetøj. Mange (især mænd) ryster på hovedet af det, for hvem ved sine fulde fem kan finde på at ønske sig Marimekko-sengetøj i julegave? Det kan jeg! For man kan jo simpelthen ikke undgå at blive i godt humør af at kigge på de røde blomster, der ligger og venter. Ja, som inkarneret b-menneske der altid lige skal have gjort et projekt eller to færdigt allersidst på dagen, får man ligefrem lyst til at gå i seng!

Mit seneste køb er fra Sebra, som jeg var så heldige at lave en deal med, da jeg hjalp med på børnemessen i TAP1.De lækreste mintgrønne prikker på den ene side og fugle på den anden. Blev dog nødt til at lave et par tilretninger inden jeg tog det i brug. Dynerne var nemlig udstyret med "nulremærker", som jeg jo trods alt syntes, jeg var vokset fra. Kan forstå at det er på baby- og juniorsengetøjet, men til voksne? Min veninde, som er mor til tre, hjalp mig med at opklare mysteriet. For hendes datter, som endnu ikke er begyndt i skole, bruger voksensengetøj. Og her gik jeg og forestillede mig at man bruger voksensengetøj når man er - voksen? Jeg har meget at lære....

Go' weekend :)

P.S.: Var ved at skrive et længere afsnit omkring hvor lidt jeg tænder på det forvaskede bæk og bølge, arvet fra mor, og stive strækfrottelagner som mænd åbenbart ofte synes er helt fint. Men sætningen "no wonder she's still single" ville bare ikke forsvinde ;)

7 kommentarer:

 1. Min mor som snart fylder 60 nuldrer vist stadig dynehjørner! Måske sådan nogle fine betræk med indbyggede nuldremærker var en oplagt gave til den runde dag? LOL!

  SvarSlet
 2. Nulremærker?! Og så til voksne;) Jeg kan godt forstå, at du er glad for det fine sengetøj!

  SvarSlet
 3. Hehe - du har min fulde forståelse for din trang til sengetøj - med og uden mulremærker! :-p Her går det så ud over sønnike. :-)

  SvarSlet
 4. hvad andet kan jeg sige som det klær din hems??? og da jeg også er indehaver af en hems gir det sir selv at jeg må have nyt sengetøj ;0))) Det er virkelig smukt....og som b-menneske gælder alle kneb ;0)

  Camille

  SvarSlet
 5. Hehe, både det med nulremærkerne og dit ps var sjov læsning:)

  God weekend.

  Ps. Hvor kan man få snitterne i neonorange tandtråd?

  KH
  Lis

  SvarSlet
 6. Lis: Har indtil videre kun set det hos min tandlæge i Aalborg, som var så venlig at gi' mig det med HELT uden beregning efter at have præsenteret mig for en regning på 6.821,- Er der noget at sige til at jeg gerne pendler lidt for den service? ;)

  SvarSlet
 7. det er da det mest fornuftige man kan ønske sig :) Har det selv i både rødt OG sort! Det er VIDUNDERLIGT!!!!!!

  SvarSlet