torsdag den 3. marts 2011

De fem benspænd

Har efterhånden ret mange prototyper liggende. Synes virkelig jeg har mange ideer pt - måske i virkeligheden lidt for mange? For jeg kan simpelthen ikke få lavet noget færdigt. Afbryder konsekvent mig selv, fordi jeg lige skal afprøve et eller andet. I dag skulle jeg sy tre små tunikaer færdig, som jeg har haft liggende virkelig længe - og hvad gør man så? Giver sig til at hækle armbånd! Synes egentlig det blev ganske fint. Måske det kunne bruges til forårsmarkedet - i lysere farver og måske lidt lettere garn? Forsøgte mig først med et foto af armbåndet på min hånd, men med vinterhud, der nærmest er lidt gennemsigtig i det, faldt det virkelig uheldigt ud!

Nå, symaskinen venter (og måske en gang selvbruner?)

6 kommentarer:

 1. Hehe.. Jeg oplever også mig selv som nærmest gennemsigtig i øjeblikket.. Kom nu forår! Blev der sagt!

  Er det øverste billede fingerringe? Ja? Waaauuuw!! De kommer forhåbentlig med til marked i maj?

  SvarSlet
 2. de er nogle fede ting du har hæklet - jeg har det 100% på samme måde mht. bunke vis af projekter. Man bliver bare sådan revet med at den nye ide og lige det øjeblik er det, den helt rigtige ting at vælge at gå i gang med det nye og spændende.
  Håber du fik syet lidt :)
  har ikke selv haft det store held med selvbruner - specielt ikke ved hænderne - så jeg anbefaler sommersolen

  x

  creative tail

  SvarSlet
 3. Hov, og i øvrigt kender jeg kun alt for godt, det der med ikke at blive færdig med noget som helst fordi der er tonsvis af ideer der liiige skal prøves af!

  SvarSlet
 4. Jeg kender det alt for godt, det der. Jeg er heller ikke så tålmodig, så flyver rundt mellem forskellige projekter. Super fine ringe, eller er det nøgleringe? Jeg er ihvertfald vild med dem!

  SvarSlet
 5. Margit: Hmmm ja, måske lidt ægte solskin bare er vejen frem... Tror måske i virkeligheden heller ikke helt på selvbruner til hænderne!
  Louise og Julia: Jep, det er fingerringe - regner med at tage dem med til marked.

  SvarSlet
 6. Lækre ringe!
  Armbåndet er også superdejligt. Jeg ville nok vælge en vintage-plastic-knap af en slags for at bryde det naturfarvede og grove i ulden, men det er jo bare farveglade mig...
  Jeg skal virkelig også TVINGE mig selv til at få gjort en ting færdig ad gangen i disse dage. Selvdisciplin er nødvendig, når der ligger bestillinger og venter.
  Keep up the good work:)

  SvarSlet