søndag den 13. marts 2011

Forårskjoler til de tre tøser

Så blev kjolerne færdige og indpakket i fint silkepapir blev de afleveret hos de tre lækre tøser i Aalborg. Efter sigende faldt de i god jord.

Jeg syntes jo som sagt, de havde godt af lidt ekstra pep, så forsøgte at grave al den visdom frem, jeg kom i besiddelse af på kurset i efteråret. Karen Marie; hvis du læser med, så læg lige mærke til at jeg har brugt både bagsting, kædesting og franske knuder! Jeg har holdt broderiet i den lidt naive stil med varierende stinglængder (nuvel; kan også udlægges som at jeg endnu ikke mestrer teknikken til fulde!). Men har da så afgjort fået blod på tanden.

Go' søndag - nu skal jeg i sommerhus :)

6 kommentarer:

 1. De kjoler er da for lækre! Og med hver deres helt eget særpræg. Du kan i hvert fald godt nare en novice som mig, jeg er vildt imponeret af de broderier!

  SvarSlet
 2. Utrolig godt gået med de broderier, de er utrolig flotte - skønne kjoler, kan godt forstå de 3 små piger blev glade for dem.

  SvarSlet
 3. Skønt med det personlige præg du har sat på kjolerne, jeg er især vild med marie, marie, marolle.

  SvarSlet
 4. Åh jeg må bryde ud i jubel - den stolte lærer klapper i sine små hænder af glæde - du forstår da at bruge teknikkerne på de fineste måder, skønt!!

  KH Karen Marie

  SvarSlet