lørdag den 17. december 2011

Julepynt - af den ikke så julede slags

I bunken af endeløse ventende projekter lå denne her krans, som var et forsøg på at lave noget julepynt i anderledes farver. Men er det i grunden julepynt? Altså; den glimrer jo totalt ved fraværet at alt der minder om gran, nisser og farven rød.
Nå, nu hænger den i butikken mens jeg overvejer hvad dens berettigelse er....

I får forresten også lige et billede af sidste weekends anstrengelser. Jeg fik aktiveret hele familien med bageprojekter, men selv skeptikerne måtte bøje sig i støvet og erkende at det faktisk blev ret godt! Opskriften på pebernødderne kommer vist nok fra Bager Ole fra Lagkagehuset (kan ses her), og de blev lækre!

Go' lørdag :)

12 kommentarer:

 1. Jeg tænker, at julepynt vel er pynt, som man har besluttet handler om jul. Fx har pebernødder jo heller ikke nissehue på, men vi har besluttet, at det er julet :-)

  Jeg ville elske at have din krans som en del af forrådet i min julekasse. Den er VIRKELIG flot. Jeg kan rigtig godt lide, at neon-farven bliver ballanceret ved, at den ligger overfor hinanden i kransen.

  KH tina

  SvarSlet
 2. Jeg Elsker din krans og kunne have den hængende året rundt! Min farmor lavede mange af de kramse, dog i en noget anden farveskala så vidt jeg husker. Også dem hvor der er syet lækre stofstrimler om flamingoringen - også en ide´ man kunne genoptage.
  Pebernødderne fik jeg igår, det er vist da noget nær verdens bedste!

  SvarSlet
 3. Det er da en rigtig jule krans. Kan ane en lille bitte smule glimmergarn;))
  Og de pebernødder er bare de bedste. Vi har bagt efter samme opskrift i dåse vis, og alt er allerede væk... slurp.

  Stine:)

  SvarSlet
 4. Virkelig flot :) Kranse er = jul for mig, tror ikke jeg ville have dem fremme på andre tidspunkter af året, så synes det er rigtig fint julepynt :) Og pebernødderne ser gode ud :)

  SvarSlet
 5. Den er da helt genial den krans.

  SvarSlet
 6. Sikke nogle helt fantastiske farver...jeg har faktisk leget lidt med samme idé men kom aldrig videre med det....uh....mere tid....det må blive til næste jul! ;)

  SvarSlet
 7. Den krans blev da for LÆKKER! Hvornår skal jeg komme og prøvesmage pebernødderne?:)

  SvarSlet
 8. Hvor er den krans fed! Kan den ikke hænge hele året? Jeg elsker i hvert fald farverne :)

  SvarSlet
 9. Er virkelig begejstret for de ring ! Og så kan den hænge fremme hele året hvis det er ;)

  SvarSlet
 10. ALTSÅ! Den krans er fantastisk!!!

  SvarSlet