mandag den 28. februar 2011

Cakes, anyone?

Sad lige og filosoferede over hvor meget jeg egentlig sætter pris på at være fri for det forstyrrende element det er at gå på arbejde :) Ved det får en ende før jeg får set mig om, så det er da bare om at udnytte tiden optimalt, f.eks. til at lave kager! Fastelavnsbollerne fik vist lige et par minutter for meget, men hvem ser det, når de har fået pink glasur og musikken spiller?

søndag den 27. februar 2011

Søndag eftermiddag

Haft virkelig begivenhedsrig weekend der inkluderede hele to fabelagtige biograffilm ('True Grit' og "Biutiful'; gå ind og se dem med det samme!), gode snakke med både veninder og gammel kollega, super dag i går med sladder, lækker mad og en smule hækling. Og i dag: Næsten færdig med 'Manden der ikke ville dø' - kanon svensk krimi, Puks boller der står til hævning, påskeliljer der venter på at springe ud, party-ven til ræven færdiggjort, Little Miss Sunshine i tv. Og dagen er stadig ung :)

lørdag den 26. februar 2011

Hækle-lørdag

- med Henriette, Birgitte og Mette. Juhuu, det bliver hyggeligt!

fredag den 25. februar 2011

Dynebetræksfetichisten

- det er mig! Jeg har bare et eller andet med lækkert sengetøj. Mange (især mænd) ryster på hovedet af det, for hvem ved sine fulde fem kan finde på at ønske sig Marimekko-sengetøj i julegave? Det kan jeg! For man kan jo simpelthen ikke undgå at blive i godt humør af at kigge på de røde blomster, der ligger og venter. Ja, som inkarneret b-menneske der altid lige skal have gjort et projekt eller to færdigt allersidst på dagen, får man ligefrem lyst til at gå i seng!

Mit seneste køb er fra Sebra, som jeg var så heldige at lave en deal med, da jeg hjalp med på børnemessen i TAP1.De lækreste mintgrønne prikker på den ene side og fugle på den anden. Blev dog nødt til at lave et par tilretninger inden jeg tog det i brug. Dynerne var nemlig udstyret med "nulremærker", som jeg jo trods alt syntes, jeg var vokset fra. Kan forstå at det er på baby- og juniorsengetøjet, men til voksne? Min veninde, som er mor til tre, hjalp mig med at opklare mysteriet. For hendes datter, som endnu ikke er begyndt i skole, bruger voksensengetøj. Og her gik jeg og forestillede mig at man bruger voksensengetøj når man er - voksen? Jeg har meget at lære....

Go' weekend :)

P.S.: Var ved at skrive et længere afsnit omkring hvor lidt jeg tænder på det forvaskede bæk og bølge, arvet fra mor, og stive strækfrottelagner som mænd åbenbart ofte synes er helt fint. Men sætningen "no wonder she's still single" ville bare ikke forsvinde ;)

torsdag den 24. februar 2011

Til bisserne

Hvis der er noget der kan få én til at bruge tandtråd, er det da, at man nu kan få det i neonorange!

Skatte fra gemmerne

Jeg har jo for længst opgivet at komme ombord på retrostof-vognen. Synes det er så fint, men også at det sjove lidt ligger i, at man får noget lækkert ud af nogle materialer, som ellers bare lå i kludebunken. Og for mig er det altså bare ikke helt det samme at købe det dyrt i fancy butikker.

Nå, men alt dette for at sige, at jeg bare lige fik en oplevelse af førstnævnte, da min far viste mig en stor bunke gammelt stof, han havde i sinde at bruge i sit værksted. Fire servietter, hjembragt fra Frankrig for mange år siden af min mor. De skal nok blive brugt til noget fint....

onsdag den 23. februar 2011

Hver dag er en fest!

Da jeg i går læste Elises indlæg om ræven, der er den nye ugle, tænkte jeg, at det da måske også var på tide at få ham gjort færdig, jeg startede på i oktober - før jeg tog til Vietnam. Han er lavet ud fra et mønster af Amy Gaines købt på Etsy. Kan se, at Elise faktisk også i mellemtiden har lavet en magen til. Da jeg (endelig) var færdig med at sy alle dele sammen, peppede jeg ham op med en hat....

mandag den 21. februar 2011

Sneak preview

På lidt af det jeg tror, jeg tager med til forårsmarkedet (man kan nå at ombestemme sig mange gange før det bliver maj! ;)


søndag den 20. februar 2011

G I V E A W A Y - vinderne er....

Så har jeg udtrukket vinderne af min give away. Og py ha det var en hård nyser. 214 lodder skulle laves. Men hold da helt op hvor er jeg glad for at se, hvor mange der havde lyst til at deltage. Og velkommen til, alle I nye læsere.

Jeg fik hjælp fra random.org til at udtrække vinderne. Og de heldige var:

Heidi - som vinder ranken med bolde
Kristin - som vinder vimplerne
Tillykke til jer begge. Håber de falder i god jord :)
Hvis I sender mig jeres adresser til camilla.rasmussen@hotmail.com, sender jeg fluks præmien til jer.

Søndag eftermiddag

Min krop og jeg har ikke helt villet det samme den sidste uges tid. Synes jeg plejer at være rimelig sej, men har da været helt begravet i selvmedlidenhed! Nu ser det dog ud som om både sidstnævnte og forkølelse er på retur. Fejrede det med en eftermiddagstur til Marselisborgskoven....

Vinderne i min give away trækker jeg lige om lidt - så kig med senere i aften, om du har været heldig :)

lørdag den 19. februar 2011

Lopper

Lige et par billeder af sidste uges loppefund.

Synes det er sjældent, man er rigtig heldig i Århus, men Loppehuset på Søren Frichsvej kan klart anbefales. Det er ikke åbent så tit, og det er et værre gedemarked når det har, men man kan virkelig gøre nogle fine fund. Jeg var der torsdag i sidste uge og købte en kammerstage i tin til 60, et fiskefad til 20, og en fin lille amagerhylde til 50.

Et par dage senere var jeg så heldig at have date med veninde med STOR bil - og fik købt et fint, rundt spisebord hos Brugtvareterminalen i Viby. Det var første gang jeg var der, men hold da op, der er mange fine ting. Priserne er dog også lige et tak højere end eks. i Loppehuset. Bord kostede 450, rosa lampe kostede 75 og porcelænsfugl 25.

Go lørdag til jer alle.

torsdag den 17. februar 2011

Hurra!

Jeg er tilbage fra mit ufrivillige laptop-eksil! Jeg kunne i det afgørende minut ikke købe ind med hjertet, så det blev den praktiske, usmarte og pålidelige model. Så intet praleri her, men den fungerer, og jeg er igen online! Wuhuu!

Kvitterer med et par enkelte billeder fra noget, der kan forveksles med forår - og vender snarligt tilbage :)


tirsdag den 8. februar 2011

Lampefeber

Et par snapshots af lamperne i TAP1 i weekenden. Jeg syntes de var ret seje - og ved nærmere eftersyn fandt jeg ud af, at de var lavet af silkepapir. Halløj; dem kan man da selv lave!

mandag den 7. februar 2011

Er 30'erne nu også virkelig de nye 20'ere?

Sidder lige og glæder mig over alle de nye læsere, der er kommet til på det sidste. Hvor er det dejligt, at I har lyst til at følge med.

Havde nu egentlig i tankerne at skulle ud at løbe - men blev reddet på målstregen af stormvejret. Pyhh. Men altså, SKAL afsted i morgen. Kan mærke min krop trænger til det.

I aften må det blive indehygge med nørklerier, stearinlys og amerikansk kærlighedsfilm i fjerneren i stedet. Heller ikke dårligt. At jeg så lige har fundet ud af, at jeg åbenbart er udstyret med verdens ringeste tandsæt og har flækket en tand, slog lige et øjeblik lidt skår i glæden. Men ok, trænger da egentlig også snart til at komme op og sige hej til min tandlæge - i Aalborg!

Seriøst, hvad sker der, når man i en alder af 33 kommer til skade ved at spise en sandwich?

torsdag den 3. februar 2011

Om oprydning

- i alle bunkerne i lejligheden, men egentlig også rent mentalt.

Kender I ikke det der med at man, når først der bliver taget hul på at få ryddet op i alt det, man har gået og samlet sammen i årevis, nærmest ikke kan stoppe før der hele er gået igennem? Hos mig startede det med intentionen om at få ryddet op på min hems - og før jeg fik set mig om har jeg nu planlagt en større omstrukturering af min lillebitte rede. Bevæbnet med masser af kasser fra IKEA og en Dymopræger har jeg virkelig fået sat i system. Og jeg kan faktisk mærke, at det har en eller anden terapeutisk virkning, en slags ro om man vil. Jeg står ved en skillevej, og er klar til at starte på en frisk. Det bliver så skønt (når det er overstået, naturligvis). For lige pt. er jeg midt i det der stadie, hvor alting er slæbt ud - men endnu ikke helt har fundet deres rette plads.

Jeg bliver heller ikke helt færdig i weekenden, for jeg er på vej til noget, der er sjovere. Har lovet at hjælpe veninde med at sælge hendes pusletasker, og som noget nyt også ventetøj, på CPH Kids fredag og lørdag i TAP1. Jeg har været med før, og det er hårdt, men også vildt hyggeligt. Har spenderet nogle år i tøjbranchen, og her kom jeg til den konklusion at jeg, i mange henseender, nok var lidt for meget nordjyde til at kindkysse og bruge uger på at vælge de helt rigtige messe-outfits. Men på børnemesserne er det lissom lidt mere afslappet. Der er en lidt anderledes stemning - og det passer mig fint.

Hvis det lykkes mig at tage nogle fede billeder af alle de lækre ting, rapporterer jeg i løbet af weekenden. Og ellers tager jeg også gerne imod nye og gode salgsargumenter idet jeg jo selv endnu ikke har fået børn :)