tirsdag den 29. marts 2011

Pom pom-blomster

Har en eller anden ting med langtidsholdbare blomster. Så de her i går - og forsøgte mig selv i dag...

søndag den 27. marts 2011

Om flyveture...

De sidste par år har jeg været så heldig at have været i både Kina og Vietnam. Og jeg skæver altid lidt misundeligt til dem, der har været så forudseende at tage sovebriller med i flyveren - og bare lige ser en tand friskere ud når vi mødes ved bagagebåndet.

Har ikke lige en tur på tegnebrættet, men det kan der jo hurtigt komme - og så er det bare om at være klar!
Indtil videre er det blevet til en prototype....

For øvrigt vil jeg tillade mig at glædes over at jeg i skrivende stund har 200 læsere. Dejligt og vildt! Tak fordi I har lyst til at læse med og ha' en skøn søndag! 

fredag den 18. marts 2011

torsdag den 17. marts 2011

Søndervig

Onsdag formiddag. På tur med Gitte og Lonni

mandag den 14. marts 2011

Franske anemoner

En smuk buket, man var så heldig at få af sin søde mor


søndag den 13. marts 2011

Forårskjoler til de tre tøser

Så blev kjolerne færdige og indpakket i fint silkepapir blev de afleveret hos de tre lækre tøser i Aalborg. Efter sigende faldt de i god jord.

Jeg syntes jo som sagt, de havde godt af lidt ekstra pep, så forsøgte at grave al den visdom frem, jeg kom i besiddelse af på kurset i efteråret. Karen Marie; hvis du læser med, så læg lige mærke til at jeg har brugt både bagsting, kædesting og franske knuder! Jeg har holdt broderiet i den lidt naive stil med varierende stinglængder (nuvel; kan også udlægges som at jeg endnu ikke mestrer teknikken til fulde!). Men har da så afgjort fået blod på tanden.

Go' søndag - nu skal jeg i sommerhus :)

onsdag den 9. marts 2011

Mine alleryndlings

Bæltespænde fra Jean Paul Gaultier
Grøn keramiksten fra Helena Rohner
Oliventræsring fra marked i Sydfrankrig (stjålet fra min mor)
70'er-ring (min mors gamle)
Neonorange sløjfe fra Paris
Margueritring (der hårdt trænger til en ny forgyldning)

tirsdag den 8. marts 2011

Tirsdag formiddag

Haft virkelig energisk formiddag: Været ude at løbe, ordnet vasketøj, gjort rent på badeværelset, lavet hummus, syet, meldt mig til Fanø strikkefestival! og lagt fremtidsplaner. Hvem sagde man gik i stå, når man blev arbejdsløs?

Snart på vej ud af døren. Har lovet veninde at tage med til første scanning på Skejby - og jeg håber bare sådan, at alt er som det skal være. At der er en lille haletudse derinde. Tager en lille Peter Pedal med....

Tak for alle kommentarerne til mit sidste indlæg. Jeg laver DIY i morgen eller torsdag, så alle kan komme i gang med påskeæggene :)

mandag den 7. marts 2011

Nem påskepynt

Før jeg går ud og nyder en kop kaffe på min lille altan, vil jeg dele et par billeder af noget påskepynt, jeg lavede sidste år. Opskriften er Tina Dalbøges (mesteren i at lave fine ting ud af nærmest ingenting), og de er supernemme og meget billige at lave. Materialerne er vatrondeller, lim, farve og lidt snor til ophæng. Hullerne laves med en pistoltang. Tænker på at lave en DIY en gang i ugen, hvis nogle er interesserede?

Nederste billede er lige et snapshot af de rigtig fine glas med strik på, jeg vandt i Søhestens give away. Tror et par vintergækker vil pynte deri. Tusind tak, søde Trine :)

søndag den 6. marts 2011

Ugler i mosen

Jeg er endelig blevet gode venner med den, efter sigende, fantastiske symaskine, jeg købte i november! Hurra! Det betyder, at jeg nu har lagt mig i selen for at få de kjoler færdige, som jeg lovede væk til tre små piger før jul. Da de nu har været så længe undervejs, synes jeg de har fortjent et par ekstra detaljer. Broderiet skal bruges til lommen, til den ene. Er måske ved at være en kende træt af ugler, men faldt alligevel for denne, som er fra Pip Lincolnes nyeste bog "Sew la tea do" (hvad det så end betyder). Den kan for øvrigt godt anbefales. Og jeg synes da egentlig at Karen Maries broderikursus ikke har har været helt forgæves.....

torsdag den 3. marts 2011

De fem benspænd

Har efterhånden ret mange prototyper liggende. Synes virkelig jeg har mange ideer pt - måske i virkeligheden lidt for mange? For jeg kan simpelthen ikke få lavet noget færdigt. Afbryder konsekvent mig selv, fordi jeg lige skal afprøve et eller andet. I dag skulle jeg sy tre små tunikaer færdig, som jeg har haft liggende virkelig længe - og hvad gør man så? Giver sig til at hækle armbånd! Synes egentlig det blev ganske fint. Måske det kunne bruges til forårsmarkedet - i lysere farver og måske lidt lettere garn? Forsøgte mig først med et foto af armbåndet på min hånd, men med vinterhud, der nærmest er lidt gennemsigtig i det, faldt det virkelig uheldigt ud!

Nå, symaskinen venter (og måske en gang selvbruner?)