fredag den 26. august 2011

Garn på hjernen!

Lige en lille update på Puks og mit lille hjertebarn. Vi er begyndt at få varer hjem - og helt ærligt, det er altså en fantastisk oplevelse af åbne kasserne og se om det virker som det rigtige, man har købt ind. So far er det gået meget godt ;)

Vi har stadig meget benarbejde der skal laves - og mange ting der skal hækles, ikke mindst, før vi er klar til at slå dørene op. (Godt vi begge arbejder bedst med kniven for struben!) Og vi har så mange spændende ting i støbeskeen, som vi brænder for at afsløre. Det sker snart - og målstregen er absolut rykket nærmere :) 


15 kommentarer:

 1. Waaaauv... hvor ser det bare godt!! Er sikker på det blir' et fantastisk koncept, når først i er klar til start! Glæder mig til at følge "jer" videre! Og er MEGET spændt på, at se alle jeres hæklerier, som i har gang i!!!

  SvarSlet
 2. wauw. Det ser super fedt ud! Der kan man da gå totalt amok! :-) Det ser virkelig indbydende ud.

  SvarSlet
 3. hvor ser det lækkert ud:)

  SvarSlet
 4. De der fyldte hylder gad jeg godt have her hjemme..........

  SvarSlet
 5. Der er altså noget helt fantastisk over at se så mange farver sammen på den måde, jeg er VILD med det syn!!!

  SvarSlet
 6. Jeg glæder mig så meget til fredag:)

  SvarSlet
 7. Hvor er det et flot farvespektra. Kan godt lide måden garnet vises frem i, altså de hvide reoler. Farverne kommer så meget bedre frem :)

  SvarSlet
 8. Det ser fantastisk ud - glæder mig til man kan kigge forbi.

  SvarSlet
 9. Man kan jo ikke blive andet end glad, når man ser sådan en reol, fyldt med farve - dejlig symfoni :o)

  SvarSlet
 10. Hvordan kommer det egentlig til at fungere med butikken? Kan man bare vade ind fra gaden og købe garn eller? :) Går forbi tit, bor lige om hjørnet, og det ser bare super spændende ud!

  Klem Pernille - pescno.blogspot.com

  SvarSlet
 11. Det ser da bare SUPER godt ud! :)

  SvarSlet
 12. Det ser så lækkert ud! Måske er jeg ikke den hurtigste fe i skoven, men det er ikke helt gået op for mig, hvor jeres nye butik skal ligge?

  SvarSlet
 13. Tusind tak for alle jeres kommentarer :)
  #Pernille: Som udgangspunkt er vores butik jo en webshop, men til en start regner vi med at holde åbent om fredagen og på udvalgte lørdage. Vi er jo ikke helt startet endnu, men hvis du kommer forbi og jeg er der, så kig endelig ind :)
  #Lilla Verden: Butikken ligger Hendrik Pontoppidansgade 2, i Århus.

  SvarSlet
 14. ØV! Tror det vil gå jeres butik meget bedre, hvis i flytter den til KBH ;-) Aj, jeg er bare SÅ MISUNDELIG - rigtig meget pøj pøj til jer :-)

  SvarSlet